Sundsvalls Fotbollförening

Välkommen till Fotbollslek säsongen 2024

I år är Fotbollslek för barn födda 2018 och 2019, tjejer och killar.

Fotbollslek är Sundsvalls FFs verksamhet för de allra yngsta spelarna.  Fotbollslek är för barn som vill testa att spela fotboll eller som redan gillar att spela fotboll. I Fotbollslek har vi fokus på lek med bollen. Målsättningen med Fotbollslek är att introducera barnen till fotboll på ett lekfullt sätt, genom att ha roligt med sina kompisar samtidigt som de blir bekväma med att springa, sparka, dribbla och leka med bollen.

För att prova någon enstaka gång krävs inget medlemskap, men avser man att fortsätta behöver barnet bli medlem i föreningen samt betala träningsavgift. Avgiften för Fotbollslek är 450 kronor per säsong, 150 kr i medlemsavgift till föreningen och 300 kronor i träningsavgift.

Träningarna kommer att vara 1 gång per vecka, på helgen. Träningarna kommer att främst bedrivs på Baldershovs konstgräs. Träningstiderna kommer kontinuerligt att läggas in i kalendern.  Första träningen är söndag 21 april kl 09.00-10.00 på Balders konstgräs. Kom i träningskläder, benskydd och vattenflaska.

Inför denna säsong kommer vi behöva fler föräldrar som hjälper till med träningarna och anmäler sig som ledare/tränare. Det är inte tidskrävande uppdrag, då ni ändå är där.  De behövs inga tidigare fotbollskunskaper.

Har ni några frågor om Fotbollslek är ni välkommen att maila till: fotbollslek.sundsvallsff@gmail.com

Välkommen att leka fotboll med oss.