SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Fotbollförening
Fotboll

Slut på vårsäsongen och info om Lilla VM!
2024-06-17 21:05

Hej alla föräldrar!

 

Helgens matcher avslutade vårens matchsäsong och vi har nu matchuppehåll till någon gång i augusti. Det är fantastiskt hur mycket grabbarna utvecklats på så kort tid och hur duktiga de är på matcherna, trots att många av lagen vi möter har spelat matcher även förra året.

 

Tack för allt engagemang hos er föräldrar så här långt!

 

Träningar & Lilla VM
Vi tränar som vanligt även nästa vecka, måndag och onsdag kl 18-19 på sjukhusplanen. Sista träningen innan uppehållet är alltså onsdagen 26/6.

 

Vi avslutar sedan med cupen ”Lilla VM” i Matfors, på Thulevallen, nästa helg (28-30 Juni). Det kommer vara matcher även hela fredagen, vilket vi förstår kan skapa problem med logistiken så försök hjälpa varandra med skjuts. Vi vill att så många som möjligt kan vara med!

 

Vi har anmält oss till cupen i paketet ”small”, vilket inte inkluderar mat, det går dock bra att köpa själv på plats (se även info på webbsidan, länk längre ner). 

 

Vi har tre lag anmälda till cupen, där varje lag kommer att spela fem matcher. Håll utkik i appen där vi kommer skicka ut både förfrågan kring vilka som kan vara med på cupen, samt kallelser till respektive match - d.v.s samma förfarande som inför varje matchhelg.

 

Läs mer på hemsidan här: https://lillavm.nu

(SFF P-16 lag 1-3)

Har ni frågor eller tankar är det bara att höra av sig till någon av oss!

 

//Ledargruppen

 
Samarbetspartners