SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Fotbollförening
Fotboll

Information kring träningar
2024-05-05 12:40

Äntligen är vi igång med matchspel! Det är fantastiskt kul att se engagemanget och glädjen i killarna, och hur duktiga alla tre lag var under söndagen. Matchspelet kommer fortsatt vara på söndagar, och proceduren för intresseanmälan och lagindelning kommer ske på samma vis som inför dagens matcher.

Vi kommer i en av de tre serier vi deltar "stå över" en omgång då det är ojämnt antal lag, vi återkommer med mer info om det ii nästa helgs kallelse.

Uppdatering kring träningstider

Vi har fått fasta träningstider v. 22 och v. 23 - då på sjukhusplanen måndag och onsdag kl 18-19 . Vi kommer lägga ut aktiviteter för dessa träningar inom snar framtid.

 

Fram tills dess har vi dock fortsatt inga tilldelade tider för träningar, utan måste även de kommande veckorna själva leta lediga tider på planer och i hallar runt om i stan (och bekosta delvis själva som lag). Vi försöker ordna tider på HK Vallen nu, och även på Ungdomsfältet och hoppas det kommer kunna ge något sånär fasta tider de kommande veckorna.

 

Det kan av ovan anledningar bli kallelser med kort varsel, och träningar på olika platser och tider, men det är tyvärr inte mycket vi kan göra åt. Vi vill att killarna ska få möjlighet att träna så mycket som möjligt och hoppas ni föräldrar har överseende med att det är lite rörigt de här första veckorna.

 

Vi vill också att ni alla håller koll i appen när det kommer tider och platser för träningar, och att ni är noga med att meddela närvaro så vi kan planera träningarna så bra som möjligt.

Vi ses!

/Tränargruppen 


Nyhetsarkiv
Lilla VM 28-30 juni2024-04-29 09:46
Information 14/42024-04-14 21:45
 
Samarbetspartners